آیا بازاریابی برای فروش خدمات به صورت اینترنتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی حاتمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. من شغلم بازاریابی اینترنتی هست و میخوام بدونم آیا بازاریابی برای فروش خدمات به صورت اینترنتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرزانه خدایی

profile
up
down

سلام. در صورتی که کسب و کار شما یعنی همین شغل بازاریابی اینترنتی ثبت و اطلاعات آن در سامانه وارد شده باشد و همینطور گواهینامه هم صادر شده باشد برایس، مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود فلاح

profile
up
down

با توجه به اینکه برای دریافت درگاه پرداخت، نیاز هست شما کد مالیاتی و اینماد داشته باشید، پس میتونه نشونه این باشه که از کسب و کارهای آنلاین هم میخوان مالیات بگیرن، قبلا امکان استفاده درگاه پرداخت بصورت واسط وجود داشت که نیاز به ارائه اینماد و کد مالیاتی نبود و می شد مثلا برای سایت از درگاه پرداخت رایان پی استفاده کرد. در کل به نظرم سیاست دولت به صورتی هستش که از مواردی که میتونه مالیات بگیره