آیا با رفتن به مراکز طب کار و انجام آزمایش بدو استخدام بیمه شدن امکان پذیر است؟آیا با رفتن به مراکز طب کار و انجام آزمایش بدو استخدام بیمه شدن امکان پذیر است؟

report گزارش

سوال شده توسط آرش صفوی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام روز بخیر

آیا با رفتن به مراکز طب کار و انجام آزمایش بدو استخدام بیمه شدن امکان پذیر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ساعی

profile
up
down

با سلام

آزمایش ها برای استخدام جهت ارایه سلامت طرف بیمه شده از زمان شروع بیمه پردازی می باشد.

کارفرما نمی تواند بیمه رد نکند در صورت رد کردن بیمه هم مسئولیت آن با خودش است.