مصوبات شورای عالی کار در زمینه افزایش حق ماموریت

report گزارش

سوال شده توسط خمسه در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

باسلام و وقت بخیر.آیا مصوبات جدید شورای عالی کار بر افزایش فوق العاده مأموریت آنان نیز موثر است ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کسری زمانی

profile
up
down

برابر ماده 46 قانون کار، فوق العاده مأموریت نبایستی کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگر باشد چنانچه فوق العاده ماموریت در ارتباط با دستمزد روزانه پرداخت شود افزایش مزد موضوع مصوبات شورای عالی کار در آن موثر خواهد بود اما چنانچه فوق العاده مأموریت بدون توجه به دستمزد و بصورت رقمی ثابت پرداخت شود مصوبات شورای عالی کار در آن تاثیری نخواهد داشت.