آیا با گواهینامه مهارت میتوان خود را بیمه کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر من گواهینامه ی مهارت حسابداری دارم. میخوایستم بدونم با داشتن این کارت میتونم خودم، خودم رو بیمه کنم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پگاه صیفی کار

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. شما میتونید که با داشتن گواهینامه مهارت یا هر نوع گواهینامه فنی حرفه ای خودتون رو بیمه مشاغل آزاد بکنید و این ارتباطی به نوع گواهینامه شما نداره.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط sajaafzl

profile
up
down

سلام من کارت مهارت پرورش قارچ فنی و حرفه ای دارم چطور میتونم با این هارت خودمو بیمه کنم اصلا با این مهارت میشه خودمو بیمه کنم با همچنان باید بیمه ازاد رو ادامه بدم؟