بعد از 6 ماه در صورت عدم تمدید قرارداد میتوانم با همان حقوق بیمه اختیاری ام را ادامه دهم ؟

report گزارش

سوال شده توسط نیما در دسته بندی بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من 14 سال بیمه اجباری و 11 سال بیمه اختیاری دارم و الان میخواهم در یک شرکت 6 ماهه با حقوق 19500000ریال استخدام بشوم،آیا بعد از 6 ماه در صورت عدم تمدید قرارداد .میتوانم با این حقوق بیمه اختیاری ام را ادامه دهم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام.. محاسبه بیمه اختیاری به این صورتکه حقوق 12 ماه آخر را با هم جمع کنید سپس تقسیم بر 12 کنید . حاصل .. حقوق شما خواهد شد . با سپاس