آیا بدون داشتن بیمه تامین اجتماعی میتوان بیمه تکمیلی گرفت؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من یک سوال داشتم. برای اینکه بیمه تکمیلی بشم حتما لازمه که از قبل بیمه تامین اجتماعی داشته باشم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود بله از شرایط بیمه تکمیلی هم برای بیمه انفرادی و هم برای بیمه خانوادگی این هست که از قبل بیمه تامین اجتماعی داشته باشید. بعضی از بیمه ها مانند بیمه سامان بدون داشتن بیمه تامین اجتماعی هم امکان بیمه تکمیلی را دارند که با پرداخت حق بیمه بیشتری میتوانید تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرید

(میزان حق بیمه ی بیشتری که بیمه ها برای ارائه بیمه تکمیلی بدون داشتن بیمه تامین اجتماعی و یا سایر بیمه های پایه دریافت میکنند، معمولا 18% بیشتر از حق بیمه ی معمول است)