چه شرکتی بهترین بیمه را ارائه می‌دهد؟

report گزارش

سوال شده توسط هاشم در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

سلام من شغلم آزاد هست و تا حالا بیمه نداشتم. میخواستم ببینم برای من چه بیمه ای خوب هست؟ چه شرکتی بهترین بیمه را به من ارائه می ده؟ چون بیمه تامین اجتماعی بیمه درمانی به صورت تنها ارائه نمی دهد.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوید شایسته

profile
up
down

سلام

دوست عزیز بیمه درمانی با شرایطی که شما در نظر دارید در کشور ما وجود ندارد و این بیمه به این صورت است که باید به صورت گروهی ارائه شود. این گونه بیمه ها هم اصولا برای کارکنان شرکت ها و توسط خود شرکت بیمه ارائه می شود. حتی بیمه تکمیلی هم به صورت گروهی صادر می شود.

اما فکر می کنم بیمه دانا یک زمانی بیمه درمانی خانواده ارائه می داد. برای اطلاع دقیق تر بهتر است که پرس و جو کنید.

در نظر داشته باشید که با توجه به سیاست های بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت، بیمه سلامت پولی نخواهد شد و در صورتی که پولی می شود که بیمه های درمانی خانواده راه بیافتد چون در غیر این صورت مشاغل آزاد دچار مشکل می شوند.

در مراکز دولتی خدمات بیمه سلامت بسیار ارزان است و همچنین خدمات سرپایی آن در مراکز دولتی با نرخ کمتری ارائه می شود. در نهایت شما فقط می توانید بیمه تکلمیلی انفرادی برای خود در کنار بیمه سلامت دریافت کنید.

اگر هم برای بازنشستگی و آتیه بیمه می خواهید شرکت های زیر بیمه تکمیلی مناسبی همراه با بیمه عمر ارائه می دهند:

پاسارگاد، پارسیان