آیا به قراردادهای دور کاری مالیات تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا غلامی پور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر

میخواستم بپرسم که آیا به قرارداد منعقد شده بین شرکت با فرد دور کار (فریلنسر) مالیات تعلق میگیره؟ اگر تعلق میگیرد نحوه محاسبه آن چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط توحید شاه آبادیان

profile
up
down

باسلام

هر حقوق بگیر که میزان آن از پایه وزارت کار بیشتر باشد، ملزم به پرداخت مالیات است. اگر فرد دورکار ثبت نام اقتصادی کرده و پرونده مالیاتی داشته باشد، می بایست قرار داد او را در صورت معاملات فصلی اعلام کنید . در غیر اینصورت حقوق بگیر محسوب شده و می بایست 10 درصد مالیات از آن کسر شود و با لیست ماده 86 همراه حقوق به دارایی بپردازید.

بااحترام