آیا بیمه بیکاری به ایثارگرانی که حقوق بنیاد جانبازان دریافت میکنند تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط زبیده ربیعی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام . پدر من از بنیاد حقوق میگیرن به علت ایثارگری و هم زمان تو یک شرکت ساختمانی هم مشغول هستند . کارفرما قصد داره پدرم رو برای شروع سال جدید تعدیل کنه. من میخواستم بدونم که با توجه به اینکه پدر من حقوق ایثارگری رو دریافت میکنه آیا مشمول دریافت حقوق بیکاری میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس ماندگار

profile
up
down

سلام وقت بخیر. بله حقوقی که پدر از بنیاد جانباران دریافت میکنند ارتباطی به حقوق دریافتی بابت کارشون و همینطور مزایای تامین اجتماعی مثل حقوق بیکاری نداره و ایشون میتونن با دریافت نامه عدم نیاز و سایر مدارک لازم به تامین اجتماعی مراجعه کنند و نسبت به دریافت بیمه بیکاری اقدام کنند. موفق باشید.