مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری

report گزارش

سوال شده توسط امیرمحمد کاردان در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر تا چه زمان میشه از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

یعنی در صورتی که درخواست بدیم برای بیمه بیکاری و دریافت کنیم، تا چه مدت بیمه بیکاری بهمون پرداخت میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام جنلب کاردان عزیز. مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری برای هرکس بسته به سابقه بیمه ای که دارند متفاوت است. به طور مثال کسانی که از ۶ ماه تا ۲۴ ماه به صورت کامل سابقه بیمه دارند در صورتی که مجرد باشند ۶ ماه و در صورتی که متاهل یا متکلف باشند ۱۲ ماه امکان دریافت بیمه بیکاری را دارند. fvhd در فینتو یک جدول آماده شده که به طور کامل میزان ماه های قابل دریافت بیمه بیکاری را بر حسب میزان تاهل و سرپرستی توضیح داد است. پیشنهاد میکنم این مقاله را مطالعه بفرمایید: بیمه بیکاری چیست؟ محاسبه حقوق و مزایای بیمه بیکاری