آیا بیمه تکمیلی هزینه ویزیت و دارو را هم می پردازد؟

report گزارش

سوال شده توسط دانیال در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم آیا بیمه تکمیلی هزینه ویزیت و دارو را هم می پردازد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام. با رعایت مفاد و تعرفه های مصوب وزارت بهداشت، بیمه تکمیلی هزینه های دارو و ویزیت را پوشش می دهد. یعنی درواقع بستگی به این دارد که بیمه تکمیلی شما چیست و از کدام شرکت بیمه تکمیلی دریافت می کنید. چون مفاد و موارد پوشش بیمه های تکمیلی با هم متفاوت است.

شما می توانید به سایت بیمه تکمیلی خود مراجعه کنید و بررسی کنید که آیا بیمه شما این موارد را شامل می شود یا نه.