برای دریافت و خرید بیمه تکمیلی از بیمه سامان باید چه مدارکی ارائه بدهیم؟

report گزارش

سوال شده توسط سینا سعیدی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام میخواستم ببینم برای دریافت و خرید بیمه تکمیلی از بیمه سامان باید چه مدارکی ارائه بدهیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید علی زارعی

profile
up
down

با سلام و درود. در صورتی که کارفرما هستید شما در ابتدا باید به یکی از شعب بیمه سامان مراجعه کنید و با ارائه اطلاعات شرکت درخواست بیمه تکمیلی کنید. آن جا به شما اعلام می کنند که چه مدارکی از کامندانتان و از شرکت برای ثبت نام بیمه مورد نیاز است.

اما به طور کل مدارک مورد نیاز برای بیمه تکمیلی سامان شامل موارد زیر است:

·        کپی از صفحه شناسنامه (صفحات اول و دوم)

·        کپی کارت ملی (به صورت پشت و رو)

·        کپی از دفترچه خدمات درمانی (صفحه ی اول آن)

·        شماره شبا مربوط به بیمه گذار

·        در صورت داشتن بیماری به مدارک پزشکی و آزمایشگاهی نیز باید ارائه شود.