آیا ثبت شرکت با مسئولیت محدود برای آژانس هوایی مناسب است؟

report گزارش

سوال شده توسط بردیا اربابیان در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام بنده قرار هست که یه آژانس مسافرتی تاسیس کنم و دوستان هم پیشنهاد کردند که شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنم. به نظر شما چه کار انجام بدم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شاهین اکبری

profile
up
down

با سلام شما باید نوع شرکت را با توجه به ماهیت آن انتخاب کرده و ثبت نمایید. درنظر داشته باشید که ماهیت شرکت شما هیچ ارتباطی با پیشبرد کارها و روند پیشرفت ندارد.

بهتر است در این زمینه جست و جو کرده و وجه تمایز و تشابه انواع شرکت ها را مطالعه کنید و سپس تصمیم گیری نمایید.