تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص ممنوع هست؟

report گزارش

سوال شده توسط کاظمیان در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص ممنوع هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شاهین اکبری

profile
up
down

به طور معمول سهامداران یا شرکاء در زمان تاسیس شرکت نوع شرکت را مشخص می کنند. اما پس از ثبت شرکت هم امکان تغییر نوع شرکت وجود دارد که در چند سال گذشته تبدیل انواع شرکت ها به یکدیگر ممنوع شده بود. با توجه به با توجه به نامه شماره ۱۶۶۲۴ مورخ ۹۹/۰۲/۲۳ دوباره امکان این امر فراهم آمده است که سهامداران با توجه به یک سری شرایط بتوانند نوع شرکت را تغییر دهند؛ پس شما می توانید با رعایت شروط ذکر شده شرکت با مسئولیت محدود را به شرکت سهامی خاص تبدیل کنید.