آیا حداقل حقوق کارگری در شهر با روستا متفاوت است؟

report گزارش

سوال شده توسط mohammad در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم که آیا حداقل حقوق کارگری که در شهر کار می کند با حداقل حقوق کارگری که در روستا کار می کند متفاوت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید رضا معینی

profile
up
down

با سلام. میزان حداقل حقوقی که هر ساله از سمت اداره کار تعیین می شود برای همه جا به صورت یکسان و برابر است و فرقی نمی کند شهر باشد یا روستا؛

اما عموما به این صورت است که در ابتدای کار در هنگام توافق با کارفرما کارگر می تواند مبلغ بیشتری از حداقل حقوق را درخواست کند. بنابراین بیشتر این قضیه متفاوت بودن حقوق کارگر در شهر با حقوق کارگر در روستا به این مربوط است که کارفرما تا چه حد برای تعیین میزان حقوق بیشتر با کارگر به نتیجه و توافق می‌رسد. عموما در شهرها کارفرماها بیشتر راه می آیند.