در صورت فوت بیمه عمر به چه کسی تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط خوش کلام در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم بیمه عمر در صورتی که شخص بازنشسته شده باشد و فوت کند، به چه کسی تعلق میگیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی دلیری

profile
up
down

سلام روز شما بخیر. هربیمه شده ای در صورت بازنشستگی و بعد فوت، مستمری که دریافت میکند به دو شکل به ورثه پرداخت می شود:

شکل اول این است که شخص بازنشسته برای خودش ذینفع یا ذینفعانی مشخص کند و این را هم مشخص کند که هر یک از ذینفعان چقدر یا چند درصد از مسمتری وی دریافت کنند. این موضوع را طبعا باید قبل از فوت مشخص کند.

شکل دوم به این صورت است که اگر شخص بازنشسته کسی را به عنوان ذینفع تعیین نکرده باشد، تمامی وراث قانونی شخص بازنشسته ( فوت شده) باید به دادگاه صالحه شکایت نمایند و تقاضا کنند تا میزان دیه براساس دسته بندی ارث و جنسیت وراث، تعیین و رسیدگی شود.