آیا خوابگاه های خصوصی هم باید مالیات بپردازند؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد حسن جلیلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم به اشخاصی که خوابگاه خصوصی دارند هم مالیات تعلق می گیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. تمامی افرادی که در جامعه مشغول کار و فعالیت اقتصادی هستند مشمول مالیات هستند و  در صورتی که شامل قانون معافیت مالیاتی می شوند باز هم یکی از شرایط این معافیت انجام تمامی امور قانونی در موعد مقرر است. در ضمن در صورتی که مشمول مالیت هستید حتما باید آن را در اظهارنامه خود ذکر کنید و در صورتی که این کار را نکنید برایتان مشکل پیش خواهد آمد.