منظور از شماره واحد مالیاتی پرونده مالیات بر درآمد چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط نرگس اسدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام می خواستم بپرسم منظور از شماره واحد مالیاتی پرونده مالیات بر درآمد چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

سلام و درود. در اداره دارایی اطلاعات مالیاتی هر شخص حقیقی یا حقوقی طبقه بندی خواهد شد و به هر کدام یک شماره 6 رقمی تعلق می گیرد که این شماره در واقع این را نشان می دهد که نوع و محل واحد مالیاتی آن شخص حقیقی یا حقوقی چیست.

به علاوه، این شماره ای که به شما می دهند یک کلاسه پرونده هم است و برای استعلام فیزیکی پرونده شما در اداره دارایی مورد استفاده قرار می گیرد.