آیا دریافتی بازنشستگی بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری یکسان است؟

report گزارش

سوال شده توسط زینب مهرکیا در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

آیا مبلغ دریافتی بازنشستگی بیمه مشاغل آزاد با بیمه اختیاری باهم فرق میکند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بیمه اختیاری و بیمه اجباری فرقی با هم نمیکنند و بازنشستگی یکسانی دارند بیمه های اختیاری ضرایب متفاوتی دارند که با حق بیمه کمتر میتوانید بیمه شوید و تفاوتهای آنها به بازنشستگی تاثیری ندارد و در مورد از کارفتادگی و برخی مزایا اختلاف دارند به کارگزاریهای بیمه مراجعه کنید