نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی به چه صورت هست؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرا حیدری در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام میخوام بدونم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی به چه صورت هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوید شایسته

profile
up
down

با سلام

دو عامل سابقه پرداخت بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه در تعیین میزان مستمری پرداختی به بازنشستگان بیمه تامین اجتماعی تاثیر مستقیم دارد.

باید پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق شخص بیمه شده برای تعیین میزان مستمری که به هر فرد در زمان بازنشستگی تعلق می گیرد، عددی که به دست می آید را در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب کرده و در نهایت عدد به دست آمده را بر 30 تقسیم کنید.

متوسط حقوق یا مزد شخص بیمه شده از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در دوسال آخر اشتغال فرد و تقسیم آن بر عدد 24 حاصل می شود.

به همین دلیل حقوق و مزد شخص بیمه شده در دو سال آخر کار خود که حق بیمه پرداختی ماهانه شخص بیمه شده بر اساس آن محاسبه می شود،‌ بسیار مهم است چون نقش مهمی در تعیین مبلغ دریافتی ماهانه در زمان بازنشستگی دارد.