آیا دریافت بیمه بیکاری بر روی حقوق بازنشستگی تاثیر دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط الله وردی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم دریافت بیمه بیکاری بر روی حقوق بازنشستگی تاثیر میذاره؟

و کلا مضرات استفاده از بیمه بیکاری برای آینده و زمانی که بازنشسته میشم چه چیزهایی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین بهبهانی

profile
up
down

خیر بیمه بیکاری در میزان محاسبه مستمری بازنشستگی تاثیری ندارد. البته صرفا مدت زمان دریافت بیمه بیکاری در میزان سابقه مفید تاثیر می گذارد. یعنی بر اساس تبصره 2 ماده 6 قانون بیمه بیکاری، دوران دریافت مقرری بیمه بیکاری، جزو سوابق از لحاظ فوت، بازنشستگی و از کار افتادگی محسوب می شود.

البته در نظر داشته باشید، مبنای پرداخت حقوق بازنشستگی 2 سال‌ آخر کاری هر فرد است و اگر بیمه بیکاری در آن زمان دریافت شود مبنای پرداخت مستمری بازنشستگی قرار گرفته و در نتیجه در میزان این مستمری تاثیر می گذارد. در غیر این صورت فقط و فقط به عنوان سابقه بیمه برای بازنشستگی در نظر گرفته می شود.