چند ماه بعد از آخرین بیمه بیکاری میتوان مجدد بیمه بیکاری دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط ایوب صدقی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام. سوالی داشتم

من 9 سال بیمه هستم و 5 سال قبل به مدت 15 ماه بیمه بیکاری دریافت کردم. آیا الان با گذشت حدود 6 سال می توانم مجدد بیمه بیکاری دریافت کنم؟ بیمه بیکاری هم جز بازنشستگی محسوب میشه یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

باسلام و احترام.

در صورتی می توانید مجدد بیمه بیکاری دریافت کنید که بعد از اخرین مرحله دریافت بیمه بیکاری، مجدد مشغول به کار شده باشید . لازم به ذکر است که مدت زمان بیمه بیکاری جز سوابق بیمه برای بازنشستگی محسوب می شود.