آیا در اظهارنامه عملکرد موجودی اول بدهکار و بستانکار و مانده الزامی است؟

report گزارش

سوال شده توسط سید مهدی زری باف در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من میخواستم اظهارنامه عملکرد رو برای امسال پر کنم اما متوجه شدم آیتمی اضافه شده که موجودی اول بدهکار و بستانکار و مانده این اطلاعات رو باید نوشت در اون بخش. حالا می خواستم بپرسم نوشتن این ها الزامیه یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فاطمه کمالی

profile
up
down

با سلام دوست عزیز

متوجه سوالتان نشدم و اگر ممکن هست به طور دقیق تر این تغییراتی که مشاهده کردید را بیان کنید.

در نهایت اگر بخواهم به طور کل نظرم را عرض کنم، بله نوشتن و پر کردن همه ی بخش های اظهارنامه عملکرد الزامیست.