چگونه از وضعیت اظهارنامه مطلع شویم؟

report گزارش

سوال شده توسط شاهین شهریاری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من میخوام از وضعیت اظهارنامه ای که سال قبل ارسال کردم مطلع بشم باید چه کاری انجام بدم؟ می خوام ببینم که آیا قطعی شده یا نه.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

با سلام، برای این که بتوانید از وضعیت پرونده های مالیاتی و اظهارنامه های خود مطلع شوید می توانید به بخش امور مودیان حوزه مالیاتی مراجعه کنید. اگر میخواهید رسیدگی به شما سریع تر انجام شود بهتر است یک درخواست کتبی نوشته و آن را به رئیس امور مالیاتی حوزه پرونده خود تحویل دهید.

اظهارنامه هایی که ارسال می شوند بر اساس حکم برای رسیدگی به حوزه های مالیاتی در ادارات امور مالیاتی فرستاده می شوند. مدت زمان رسیدگی به این اظهارنامه ها به عوامل زیادی مانند مبلغ فروش، حجم پرونده های یک اداره و نوع شخصیت حقوقی و... بستگی دارد و از یک سال به سال دیگر فرق می کند.

براساس ماده 156، ادارات امور مالیاتی تا یک سال بعد از تاریخ پایان مهلت ارسال اظهارنامه وقت دارند تا اظهارات موردی را بررسی کنند و برای تشخیص مالیات اقدام کنند.