آیا در دوران سربازی، بیمه رایگان جزء سوابقم میشه یا باید مبلغی پرداخت کنم؟؟

report گزارش

سوال شده توسط میمنت در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سال 72 ، 6 ماه بیمه دارم که در سوابقم ثبت شده

اداره کار برای شرکتی که سال 71 و 72 کار کرده بودم بیمه رو وارد نکرده بود

ولی با رای اداره کار،6 ماهش در سوابق بیمه ام ثبت شد

3 سال سرباز بودم از سال 73 تا 75 ،از سال 81 هم سابقه بیمه دارم

آیا بیمه دوران سربازی با یک درخواست رایگان جزء سوابقم میشه یا هزینه ای باید پرداخت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

با سلام

برای تبدیل این مدت به عنوان سوابق بیمه ای برای شما عددی محاسبه و فیش صادر می شود

و طی چند قسط می توانید آن را پرداخت کنید که رقم هم به آخرین دستمزد لیست بیمه شما بستگی دارد

ولی درخواست شما رایگان ثبت می شود.