آیا میتوان دوران تحصیل را با پرداخت حق بیمه به سابقه بیمه اضافه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی رهایی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام من فارغ التحصیل میکروبیولوژی هستم و در حال حاضر در یک آزمایشگاه مشغول به کار هستم، مدت زمان دانشجویی شاغل نبودم اما قبل از اون کار میکردم و سابقه بیمه دارم. میخواستم بدونم آیا میتونم با پرداخت حق بیمه مدت زمان دانشجویی رو هم به سابقه بیمه ام اضافه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر . خیر این امکان وحود نداره چون در اون زمان در جایی مشغول به کار نبودید و نمیتونید ادعای خودتون مبنی بر شاغل بودن رو با مواردی مثل ارائه فیش حقوقی اثبات کنید، امکان این که اون مدت رو بتونید با پرداخت حق بیمه به سابقه بیمه تون اضافه کنید وجود نداره.