آیا در فاکتورهایی صادر شده برای بیمارستان باید ارزش افزوده را محاسبه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر نوائی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. ما یک شرکت تولید لوله برق داریم که از شرکت ما یک بیمارستان خرید کرده است. حالا ما میخواستیم برای این بیمارستان فاکتور رسمی صادر کنیم و سوال اینه که باید برای این فاکتور مقدار مالیات بر ارزش افزوده رو صفر در نظر بگیریم یا معاف در نظر بگیریم؟ در کل به چه صورت هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رضایی

profile
up
down

 با سلام. حالت قانونی آن به این صورت است که شما تعیین کننده معافیت و عدم معافیت خریدار نباشید و به هر حال میزان مالیات ارزش افزوده را برای فاکتور رسمی فروش در نظر بگیرید چون ممکن است برای شکا تبعات بعدی داشته باشد بنابراین بهتر است شما مالیات را در نظر بگیرید از نظر قانونی؛ طبق روال معمول پس از مطالبه ارزش افزوده در صورت تمایل فروشنده می تواند اعلام معافیت و تقاضای استرداد مبلغ را نماید.