آیا بدون پروانه کسب میتوان مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهشید کوهی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من تولید کننده صنعتی هستم و پروانه کسب ندارم. میخواهم بدانم بدون پروانه کسب می توانم مالیات بر ارزش افزوده را بپردازم یا این که باید در ابتدا پروانه کسب دریافت کرده و بعد مالیات بر ارزش افزوده را بپردازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شیرین رحیم زاده

profile
up
down

باسلام. شما برای این که بتوانید مالیات بر ارزش افزوده را بپردازید باید در ابتدا پرونده مالیات بر درآمد تشکیل دهید و برای این کار به مجوز فعالیت نیاز دارید. البته اگر به صورت شخص حقیقی فعالیت دارید مجوز فعالیت لازم است.

توجه داشته باشید در صورتی که برق بالای 50 آمپر دارید و برای انجام تکالیف مالیاتی و ثبت پرونده اقدام نکنید از آن جایی که سازمان مالیات به تراکنش های حساب بانکی شما دسترسی دارد، پرونده مالیاتی شما به طور مستقیم توسط سازمان امور مالیاتی تشکیل می شود و مالیات بر عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده و همینطور جرايم مالیاتی برای شما منظور می شود.