آیا در گزارش معاملات فصلی می توان خرید از یک فروشنده حقیقی یا حقوقی را به صورت تجمیعی وارد کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط Reza Akhlaghi در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام و روزبخیر

اگر در طول ماه یا فصل از یک فروشگاه چندین بار خرید داشته باشیم، فاکتور ها را می توان به صورت تجمیعی وارد کرد یا فاکتور به فاکتور بایستی جدا وارد نمود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد کوه نورد

profile
up
down

سلام دوست عزیز

در این مورد مهم این است که هر دو طرف مثل هم ثبت نمایند. چرا که زمان کنترل از سوی دارایی ممکن است احتمال مغایرت داده شود. اما اگر آیتم ها زیاد نیست تک به تک درج کنید و اگر زیاد است موردی برای ثبت تجمیعی وجود ندارد.

با احترام