آیا صادر کنند باید از خریدار مالیات دریافت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط عادل امیرخانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده در کار صادرات هستم و میخواستم بدانم آیا به عنوان فروشنده و صادر کننده باید از خریدار مالیات دریافت کنم؟ در صورتی که جواب مثبت است میزان مالیاتی که باید دریافت کنم چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط متین کرمپور

profile
up
down

با سلام. صادرات کالا و خدمات از مالیات معاف است و همینطور از مالیات ارزش افزوده پرداختی نیز معاف می‌باشد. اما در صورتی می‌توانید از این معافیت استفاده کنید که تمام تکالیف قانونی مربوطه را انجام دهید. در صورتی که هر یک از این تکالیف را انجام ندهید و یا خارج از موعد مقرر انجام دهید مشمول مالیات شده و باید مالیات بپردازید.