آیا روی گردش حساب بانکی، اداره داریی می تواند میزان مالیات را مشخص کند؟

report گزارش

سوال شده توسط خسروشاهی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. ممنون از شما که سوال قبلی من رو جواب دادین. یه سوال دیگه داشتم

اداره مالیات میتونه صرفا از روی گردش حساب میزان مالیات رو تعیین کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

گردش مالی حساب بانکی به عنوان نشانه و مدارک محرز و موثق برای ممیزین دارایی محسوب می شود که بایستی برای هر کدام از واریزی ها و پرداخت ها دلیل قانع کننده ای ذکر شود.

اما به تنهایی دلیل محکمی برای تعیین میزان مالیات نمی باشد .

ناگفته نماند که اداره مالیات از ابتدای سال 1395 قوانین و مقررات سختی برای مقابله و مبارزه با پولشویی بانکی وضع نموده است.