آیا زنان خانه دار با سابقه کمتر از 10 سال بیمه میتوانند بازنشست شوند؟

report گزارش

سوال شده توسط موسوی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر مادر من خانه دار هست و نزدیک به 6 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره، آیا امکانش هست که با پرداخت حق بیمه، سابقه بیمه اش رو به 10 سال برسونه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله مطابق با قانون سازمان تامین اجتماعی خانم هایی که کمتر از 55 سال سن دارند و سابقه پرداخت حق بیمه آن ها کمتر از 10 سال است، با پرداخت حق بیمه سال هایی که باقی مانده میتوانند سابقه بیمه خود را 10 سال بکنند یعنی مادر شما که 6سال سابقه بیمه دارند، با پرداخت 4سال حق بیمه باقی مانده میتوانند 10 سال سابقه بیمه خود را کامل کنند. میزان مستمری بازنشستگی دریافتی آن ها نیز معادل حقوق ده روز در ماه است و نکته ای که خوب است بدانید این است که اگر میزان مستمری دریافتی از حداقل حقوق (حقوق پایه) هم کمتر باشد، امکان افزایش آن وجود ندارد.