آیا اگر کسی قبل از سربازی سابقه بیمه داشته باشد، دو سال سربازی جزو سابقه بیمه او حساب میشود؟؟

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی فتاح در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

با سلام میخواستم بدونم در صورتی که کسی قبل از اعزام به سربازی سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشه، دو سال سربازی هم جزو سوابق بیمه اش محسوب میشه؟ با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

درود در صورتی که فرد قبل از اعزام به سربازی شاغل بوده باشد و حق بیمه هم برای او پرداخت شده باشد و بعد از اتمام دوران سربازی نیز شاغل شود و حق بیمه پرداخت نماید، دو سال سربازی نیز جزو سوابق بیمه او محسوب میشود

خوب است بدانید که اگر شخصی قبل از اعزام به سربازی شاغل و شامل قانون کار بوده، برای اینکه دوسال سربازی جزو سابقه بیمه او محسوب 7% مبلغ حق بیمه که سهم کارگر است از او دریافت نمیشود اما اگر شخصی قبل از خدمت سربازی شاغل نبوده و بعد از سربازی شاغل شده و قصد دارد که دو سال سربازی را به سنوات بیمه خود اضافه کند، میبایست 7% حق بیمه خود را مطابق حقوقی که در حال حاضر میگیرد پرداخت کند.