آیا زیر نظر فنی و حرفه ای میتوان بیمه شد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد عظيمى در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید من در دوره هجده ماهه فنی و حرفه ای هستم. آیا می توانم تا زمان بازنشستگی زیر نظر این مجموعه، با پرداخت حق بیمه و بدون استخدام تا زمان بازنشستگی خودم رو بیمه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

باسلام. بنده به طور واضح متوجه سوال شما نشدم. اما چنانچه که شما کارآموز باشید، طبق قوانین می توانید پس از اتمام دوره کارآموزی، با مدرک فنی حرفه ای از بیمه استفاده کنید.

بااحترام