چگونه میتوان مستمری بازنشستگی بیشتری دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط احمد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر، من حدود 11 سال سابقه بیمه اجتماعی دارم میخواستم بدونم برای مستمری بازنشستگی راهی هست که مبلغ بیشتری دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. برای محاسبه مستمری بازنشستگی میانگین حقوق دو سال آخر درنظر گرفته میشه بنابراین در حال حاضر اگر به طور مثال چندماه افزایش حقوق هم داشته باشید تاثیر زیادی در مبلغ مستمری بازنشستگی شما نداره چون همونطور که خدمتتون گفتم، میانگین دو سال گذشته مبنای محاسبه مستمری بازنشستگی هست.