آیا ساعت کار در مغازه ها و اماکن تجاری متفاوت است؟

report گزارش

سوال شده توسط قدیر صیامی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

آیا قانون کار در مکانهای تجاری و برای فروشنده های مغازه ها متفاوته؟

من 7 روز هفته از 7 تا 12 شب سر کارم و کارفرما هیچ تغییری تو پرداختی نمیده و همون پایه حقوق رو فقط میده

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا عسکری اصل

profile
up
down

سلام دوست عزیز

ساعت کار در هیچ جا تفاوت نداره و هفته ای 44 ساعت هست که در قانون 51 قانون کار آمده. توافق انجام و زمان آن با طرفین هست و حداکثر 4 روزی اضافه کار باید داشته باشه مگر با توافق طرفین.

در غیر این صورت غیر قانونی محسوب میشه.