آیا شرکتی که باید ارزش افزوده از مشتری دریافت کند اما این کار را انجام نمی دهد، دچار مشکل قانونی می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن کارزار در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

درود. خسته نباشید

اگر شرکتی گواهی ارزش افزوده نداشته باشد و ارزش افزوده هم از مشتری دریافت نکند، اما با این حال مشمول ثبت نام باشد، با مشکلی مواجه می شود یا تا مادامی که گواهینامه دریافت نکند، مشکلی او را تهدید نمی کند؟

لطفا پاسخ بدین

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مطهره عباسی

profile
up
down

با سلام

برای اخذ گواهینامه اقدام نمایید و به تاریخ مشمولیت توجه نمایید که بتوانید از مشتریان خود مطالبه کنید. در غیر اینصورت دولت از حق خود کوتاه نمی آید.

بااحترام