آیا شرکت های حمل و نقل بین المللی برای واردات کالا از پرداخت مالیات معاف هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط سمیرا علی ابادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. ما یک شرکت حمل و نقل هوایی هستیم که کالای سفارش داده شده از ایران رو از خارج وارد می کنیم و تحویل مشتری میدیم. آیا مالیات به ما تعلق میگیره؟ در حالتی که صرفا ارسال کننده هستیم.

ممنون میشم پاسخ بدین. باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فراز علیزاده

profile
up
down

باسلام

باتوجه به توضیحات ارائه شده باید گفت که شما ارائه دهنده خدمات لجستیکی هستید و معاف از مالیات نمی باشید. از آنجائیکه که نوع فعالیت شما در میزان مالیات تاثیر بسزایی دارد، به شما توصیه می کنیم تا با یک مشاور مالیاتی در ارتباط باشید.

بااحترام