آیا عنوان کردن ماموریت در قرارداد کار ضروری است؟

report گزارش

سوال شده توسط فواد محمدی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم که آیا ضروری هست که موضوع ماموریت در قرارداد درج بشه؟

اگر نشه و کارمند رفتن به ماموریت رو نپذیره غیرقانونی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. در صورتی که موقعیت شغلی به گونه‎ای باشد که نیاز به انجام ماموریت باشد لازم است که هنگام ثبت قرارداد این موضوع به اطلاع کارمند برسد و در قرارداد او ثبت شود و یا بعدا و هنگام توافق بین کارمند و کارفرما این موضوع به قرارداد او اضافه شود. در صورتی که انجام ماموریت در قرارداد کارمند مطرح نشده باشد و به توافق طرفین نرسیده باشد، کارمند ملزم به انجام ماموریت نیست و میتواند انجام آن را قبول نکند.