آیا کارفرما میتواند با ذکر در قرارداد کارمند را بدون بیمه استخدام کند؟

report گزارش

سوال شده توسط میرمحمد عیوضی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که اگر کارفرما در قرارداد ذکر کنه که کارمند رو بدون بیمه استخدام میکنه قانونی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر مطابق با ماده 148 قانون کار، کارفرما موظف است که تمامی کارکنان را بیمه کند و حتی اگر رد نکردن بیمه در ابتدا با توافق طرفین بوده باشد هم وجاهت قانونی ندارد زیرا برخلاف قانون است و در صورتی که کارمند بعدا به هردلیلی از این توافق پشیمان شود میتواند به اداره کار شکایت کند و کارفرما مجازات و جریمه خواهد شد.