آیا عیدی به بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم کسایی که واجد شرایط دریافت بیمه بیکاری تشخیص داده شدن آیا در پایان سال به اون ها عیدی هم تعلق میگیره یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین بهبهانی

profile
up
down

با سلام. خیر به این افراد عیدی تعلق نمی گرد زیرا بیمه بیکاری در واقع حمایتی است که از طرف بیمه تامین اجتماعی بابت دریافت حق بیمه معین شده به فرد واجد شرایط بیکار طبق قانون پرداخت می شود. (ماده 3 قانون بیکاری) در صورتی که عیدی توسط کارفرما و در صورت وجود رابطه کارمند و کارفرمایی و وجود کار به شخص پرداخت می شود. شما می توانید تبصره مرتبط با این موضوع را در ماده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران که مصوب سال 1370 توسط مجلس شورای اسلامی است، مشاهده کنید.با سلام. خیر به این افراد عیدی تعلق نمی گرد زیرا بیمه بیکاری در واقع حمایتی است که از طرف بیمه تامین اجتماعی بابت دریافت حق بیمه معین شده به فرد واجد شرایط بیکار طبق قانون پرداخت می شود. (ماده 3 قانون بیکاری) در صورتی که عیدی توسط کارفرما و در صورت وجود رابطه کارمند و کارفرمایی و وجود کار به شخص پرداخت می شود. شما می توانید تبصره مرتبط با این موضوع را در ماده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران که مصوب سال 1370 توسط مجلس شورای اسلامی است، مشاهده کنید.