منظور از مزد ثابت روزانه چیست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید که منظور از مزد ثابت روزانه چی هست؟ حقوق پایه رو باید با سنوات جمع کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت بخیر. مزد ثابت یعنی مجموع حقوق به علاوه ی مزایای مستمر ( به استثنا مزایای رفاهی مثل حق بن یا حق مسکن و ...)

قانون مزد ثابت را اینطور تعریف میکند:

مزد ثابت ، عبارت است از مجموع مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل.

تبصره ۱- در کارگاه هایی که دارای طرح طبقه بندی و ارزیابی مشاغل نیستند منظور از مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل ، مزایایی است که بر حسب ماهیت شغل یا محیط کار و برای ترمیم مزد در ساعات عادی کار پرداخت می گردد . از قبیل مزایای سختی کار ، مزایای سرپرستی ، فوق العاده شغل و غیره .

تبصره ۲- در کارگاه هایی که طرح طبق بندی مشاغل به مرحله اجرا درآمده است مزد گروه و پایه ، مزد مبنا را تشکیل می دهد .

تبصره ۳- مزایای رفاهی و انگیزه ای از قبیل کمک هزینه مسکن ، خواربار و کمک عایله مندی ، پاداش افزایش تولید و سود سالانه جزو مزد ثابت و مزد مبنا محسوب نمی شود .