آیا ممکن است شرایط بازنشستگی داشته باشیم اما دفترچه درمانی نداشته باشیم؟

report گزارش

سوال شده توسط خرمی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. می خواستم بپرسم آیا ممکنه شخصی شرایط گرفتن بازنشستگی را داشته باشد و بازنشسته شود اما دفترچه بیمه نداشته باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی شبانپور

profile
up
down

با سلام و درود. بله همچین چیزی امکان دارد. اما این را در نظر داشته باشید که دریافت دفترچه بیمه در واقع بخشی از خدماتی هست که شامل حال شما می شود بنابراین بهتر است آن را داشته باشید تا در مواقع ضروری بتوانید از آن استفاده کنید.

بیماری و صانحه خبر نمی کند و به شما فرصت نمی دهد بنابراین به فکر آینده و زمانی باشید که در شرایط بدی قرار می گیرید و این دفترچه ممکن است به کارتان بیاید.