بازنشستگی پیش از موعد چه شرایطی دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط حیدر زاد در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من 50 سال سن و 25 سال سابقه پرداخت بیمه دارم

آیا میتوانم با توجه به قانون بازنشستگی پیش از موعد درخواست بازنشستگی داد؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

سلام و عرض ادب

با توجه به شرایط شما، بازنشستگی شما زودتر از سی سال سابقه و 50 سال سن وجود ندارد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام این رو در یکی از مطالب وبسایت ها خوندم:

شرایط بازنشستگی برای آقایان

  • آقایان برای بازنشستگی خود، باید به سن ۶۰ سالگی برسند و حداقل سابقه ۲۰ سال کار داشته باشند.
  • مرد‌ها هم می‌توانند در مشاغل سخت، با ۲۰ سال خدمت و بدون شرایط سنی بازنشسته شوند؛ همچنین اگر آسیبی ببینند، حتی می‌توانند زودتر بازنشسته شوند.
  • در صورتی که مردها به حالت طبیعی معلولیت داشته باشند، پس از ۲۰ سال سابقه خدمت و سن ۵۰ سالگی بازنشسته می‌شوند. حال اگر این افراد جانباز یا مجروح جنگ باشند با ۲۰ سال سابقه و بدون شرایط سنی بازنشسته خواهند شد.
  • در حقیقت، بند اصلی بازنشستگی برای آقایان ۳۵ سال سابقه خدمت را در نظر می‌گیرد که بعد از گذراندن سال‌های خدمت، بازنشستگی امکان پذیر است و می‌توان از خدمات و مزیت‌های بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد.

شرایط بازنشستگی برای خانم ها

  • خانم‌هایی که حداقل ۴۲ سال سن داشته و ۲۰ سال سابقه خدمت دارند مشمول بیمه بازنشستگی خواهند شد.
  • افرادی که ۵۵ سال سن دارند و حداقل ۱۰ سال خدمت کرده‌اند، مشمول بازنشستگی ده ساله خواهند شد.( در صورتی که کسری سابقه با پرداخت حق بیمه سنوات کسری به صورت یکجا باشد.)
  • با داشتن ۴۵ سال سن و ۳۰ سال خدمت و سابقه پرداخت حق بیمه، شرایط بازنشستگی امکان پذیر است.
  • خانم‌هایی که ۳۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند، بدون شرط سنی می‌توانند بازنشسته شوند.
  • با داشتن ۲۰ سال سابقه در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی، بازنشستگی امکان پذیر است.
  • ۲۵ سال متناوب سابقه در مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سنی، بازنشستگی را برای خانم‌ها ایجاد می‌کند.
  • با داشتن حداقل ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه خدمت و بیمه عادی می‌توان بازنشستگی داشت و از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند شد.