آیا میتوان دو بار از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط اعطم خانیان در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام ..خدا قوت .ببخشید من معلم قراردادی بودم .بعد از زایمان نه ماه مرخصی زایمان دارم .بعدش کارفرما نمی خواد و می خوام از بیمه بیکاری استفاده کنم.اگر بعد از پایان استفاده از بیمه بیکاری بازم کارفرما نخواد می تونم استفاده کنم.؟.یا فقط یه دوره میشه ؟و یه سوال دیگه اگر از نه ماه یا دوازده ماهی که دارم فقط از شش ماهش استفاده کنم بقیه اش رو کی بهم میدند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غمزه اعتماد

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر برای دریافت بیمه بیکاری محدودیتی در تعداد دفعات وجود نداره و هر زمان که شما واجد شرایط باشید میتونید بیمه بیکاری رو دریافت کنید