آیا میتوان فاصله بین سربازی تا سر کار رفتن را به بیمه پرداخت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا بختیاری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده در سال 94 سربازی رفتم و بیمه سربازی را تا اوایل سال 96 پرداخت کرده ام. دی ماه 96 سر کار رفتم و بیمه شدم. می خواستم بببینم امکانش هست که فصله بین این دو بیمه (که می شود بهار 96 تا زمستان 96) را با پرداخت حق بیمه پر کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدمهدی عابدی

profile
up
down

با سلام. نه این امکان وجود ندارد. شما می توانید در صورتی که در این محدوده زمانی یعنی از بهار تا زمستان 96 ، مشغول به کار بوده اید و بیمه پرداخت کردید و یا کارفرمای شما کوتاهی کرده و بیمه برایتان رد نکرده، مدارک مورد نیاز را ارائه کنید تا ادعای شما مورد بررسی قرار گیرد؛ ولی در صورتی که مشغول به کار نبوده اید امکان پر کرن این بازه زمانی با سابقه بیمه وجود ندارد.