آیا برای استراحت پزشکی میتوان حقوق دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علیمرادی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من پارسال تصادف کردم و 3 تا از دنده هام شکست به همراه مچ دستم. 5 ماه استراحت پزشکی داشتم می خواستم ببینم الان می تونم برای این 5 ماه حقوق هم دریافت کنم؟ به صورت ماهانه چقدر پرداخت میشه به من؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

طبعا پزشکی قانونی طول درمان 5 ماه برای شما نوشته است و تشخیص در واقع استراحت کامل بوده. بر همین اساس در گزارش پزشکی قانونی مبلغی را تحت عنوان درصدی از دیه که به آن ارش می گویند تعیین می گردد.

یعنی اگر طول درمان برای شما در نظر گرفته باشند قطعا ارش را هم تعیین نموده اند و این ارش به عنوان خسارت های مربوط به پرداخت بیمارستان، به شما داده می شود. در صورتی هم که این موضوع در گزارش و رای نهایی پزشکی قانونی قید نشده باشد هم شما می توانید مآلبه کنید.