آیا میتوان نام اشتباه در لیست بیمه رد شده را عوض کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد عباسی در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

وقت بخیر. ما در شرکت سال 99 یکی از کارکنان را جایگزین کردیم. یعنی کسی که همراه ما بود از شرکت رفت و کسی به جای او استخدام کردیم. اما متاسفانه کوتاهی رخ داده و در لیست بیمه تا پایان سال 99 اسم و اطلاعات فرد قبلی رد شده و فرد جدید خیر. می خواستم بپرسم این مسئله را باید چطور اصلاح کرد.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرشاد جعفری

profile
up
down

درود بر شما. شما ابتدا باید وارد سایت دارایی و در واقع وارد سامانه حقوق شوید. بعد در لیست افراد حقوق بگیر شرکتتان وضعیت کارمند قبلی را مشخص کرده و پایان کار را بزنید. سپس کارمند جدید را اضافه کرده و همینطور اطالاعاتش را وارد نمایید.