آیا میتوان چند بیمه عمر خرید؟

report گزارش

سوال شده توسط الهام توکلی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که فقط یک بار و از یک شرکت بیمه میشه بیمه عمر خرید یا امکانش هست که چند تا بیمه عمر بخریم؟ لطفا توضیح بدید. ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر . شما میتونید چند بیمه عمر بخرید و محدودیتی در تعداد یا انتخاب شرکت بیمه وجود نداره و میتونید چند بیمه عمر از چند شرکت بیمه مختلف بخرید اما مطابق قانون مجموع سرمایه فوت بیمه ها نباید از یک سقفی بیشتر شود ( برای سال 1401 این سرمایه فوت بیمه 200 میلیون تومان است و برای سال های بعدی نیز هر ساله توسط بانک مرکزی اعلام میشود)