بهترین بیمه عمر چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط آرمین در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام میخواستم در خصوص خرید یک بیمه عمر خوب با شما مشورت کنم. پیشنهاد شما برای انتخاب بهترین بیمه عمر چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهنام عطایی

profile
up
down

درود. شما ابتدا باید مشخص کنید که به چه منظور می خواهید از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید و انتظار شما از یک شرکت بیمه چیست. چون گزینه های متفاوتی برای انتخاب وجود دارد و باید موردی را انتخاب کنید که متناسب با کار شما و هدف شما و انتظار شماست.

اما به طور کل بیمه پاسارگاد، بیمه ایران، بیمه دانا، بیمه نوین، بیمه کارآفرین، بیمه پارسیان و ... بیمه های مناسب و خوبی هستند.